Life planning

Herontdek je drijfveren

Life Planning wil niet het leven plannen – dat laat zich niet plannen! Dat weet jij als geen ander als je een partner hebt die in zijn of haar laatste levensfase zit. Life planning helpt kwaliteit van leven te verbeteren door helder te krijgen wat je wil, wat voor jou belangrijk is. En vervolgens brengt het een proces op gang waarbij je doelen worden gerealiseerd. De resterende tijd van jullie samenzijn wil je zo waardevol mogelijk invullen.

Een life planner helpt je de kansen te zien, is deskundig en zorgt voor persoonlijke begeleiding. Het geeft je houvast om recht op je doel af te gaan, zonder de liefde voor je partner uit het oog te verliezen!

Laatste levensfase

De laatste levensfase is voor de een kwestie van dagen, de ander kan gemakkelijk nog jaren tegemoetzien. Maar als je partner is beland in de laatste levensfase, dan gebeurt er heel veel. Veel met je omgeving, veel met je emoties en ook de vraag: Hoe kunnen wij samen deze periode zo waardevol mogelijk invullen?

Life planning voor jou

De aandacht gaat veelvuldig uit naar je partner, maar wie zorgt er voor jou? Wie vraagt er eens: “Hoe gaat het nu met jou?” en wat heb je nodig om vanuit liefde naast je partner te staan? Life planning is een methodiek die je in staat stelt invulling te geven aan je eigen leven. En dat is beslist niet egoïstisch. Je hebt zuurstof nodig, want als jij het niet meer kunt, wie zorgt er dan nog voor je partner?

Life planning voor jou en je partner

Het proces van life planning is waardevol voor jullie beiden. Ook je partner is van harte welkom om samen met jou het proces van life planning te omarmen en invulling te geven aan een betere kwaliteit van leven.